fredag 28 augusti 2009

Jippie

Första natten på drygt två veckor som jag fått sova. VARFÖR? Jo det är så att jag har haft ständig huvudvärk ibland lite mindre än vissa dagar men den har aldrig varit helt borta. Det har funnits nätter när jag varit på väg upp på akuten för jag trott att något håller på att brista i hjärnan. I onsdags var jag till sjukgymnast som kände och tryckte och dommen blev att jag är väldigt stel i ryggen (nytt-nej) fick en ny tid på måndag och då ska ett träningsprogram tas fram. Efter mitt besök hos sjukgymnasten hade jag inte ont i skallen på flera timmar sen kom det tillbaka, när klockan hade passerat åtta på kvällen fick jag frossa och då menar jag inte lite frossa som avhjälps med två täcken. Nej jag skakade så jag pallrade mig in i duschen och stod där ett tag och duschade i näst intill det varmaste vi kan få. Gick i sängs med en kopp te, kollade feber - 37,2. Somnade, när jag vaknade första gången kändes det som om någon hällt en hel hink vatten över mig och mitt huvud bultade. Sen vaknade jag nästan varannan timme - inte skönt. När klockan var nio var det jag som stod på låset till apoteket och köpte Treo - det verkar vara det enda som hjälper, måste bara vara försiktig med magen så den inte kaijkar ihop.

Igår var jag med ungdomarna till solbacken för att inhandla mattor till de unga tu. Sen blev det en sväng förbi COOP och en dammsugare som faktiskt kan suga för den de har är katastrofal, vilket inte gör det direkt intressant att städa då den inte får upp något.

Jag har även hunnit vara med på Dennis första gång på babysimmet, han var så duktig så även föräldrarna. Men gissa om det kändes lite konstigt. En av papporna kände jag igen men kan inte placera honom och han tittade även på mig. Där finns alltså de som är kring min ålder + och - som är där med sina barn och där kom jag med mitt barnbarn, hihihi ganska komiskt eller hur? Men jag var en stolt mormor som fotograferade och försökte finnas i perferin.

Ha det gott alla.

2 kommentarer:

  1. Nu får nog Mormor Camilla börja uppdatera lite , vill se lite kort på lilleman. Hoppas allt är bra med er och att ni får vara friska.Kramar från Åsa:)

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera