lördag 12 februari 2011

Vilken underbar dag.

Dennis vaknade tjugo i sex. När klockan var halv tio hade vi bakat och var på väg ut, vi tog bobben och gick till backen i stora lekparken. Dennis åkte en gång, sedan ville han bara putta på den tomma bobben och sedan gå upp igen för att återigen putta på bobben. Det var bara -10 grader och underbart skönt ute. När vi gick hem en timme senare var han trött och grinig. Denna pojk! hur ska vi göra för att få han att ha på sig vantarna som man ska med tummen på rätt ställe?

När vi kom hem var han så trött att han vägrade äta mat, svårt att komma till ro men somnade till sist. Han fick äta när han vaknade. Lax och potatis.

Vi har varit till vänner i Skelleftehamn och fikat sedan en sväng till solbacken och sedan hem för att laga middag. D har varit ganska grinig på eftermiddagen, om han är så här med E förstår jag ifall hon är helt slut och inte får så mycket gjort. Han tjurade vid middagen och skulle bara sitta i knät men efter många turer från matbordet och prat insåg han att mormor också skulle äta så då började han äta själv också. Tala om testning. Men det är helt underbart att ha denna möjlighet att få rå om honom. Vi har honom en hel helg i månaden, det blev denna för E har födelsedagsfest, förra helgen var hon ju och grattade sin far 40 åringen. Då hade vi D en natt för att hon skulle kunna fara.

Bilder kommer sedan kram till er alla där ute.

1 kommentar:

  1. Jahaaadu... sitter här och minns med ett leende, mina barns trotsåldrar .... det var inte så enkelt alla gånger. Men härliga är dom ändå när dom är så där små :-)

    SvaraRadera